hvem er vi?

Vår visjon

Når kundene våre lykkes, så lykkes vi. Når kunder er fornøyde og kommer tilbake til oss med flere oppdrag har vi lyktes. Vi vet at alle bransjer er forskjellige, og vi tilpasser oss hver enkelt kunde sitt behov. 

Gjennom attraktive nettsider, god SEO og effektive kampanjer skal No Man Design være en partner som hjelper kunden med å nå målene sine. Sammen skal vi klare det.

bygge nettside med kunden i fokus

Kunder av kunder

Vi bygger nettsider for at kundene våre skal ha suksess. Da må vi ha som strategi at det kundene til kundene våre som skal være i fokus. 

Klarer vi å nå frem til kundene av kundene på en god måte, slik at dem gjennomfører ønsket handling, så har vi lyktes.

Våre kjerneverdien

Vi i No Man Design har mange verdier. Disse verdiene er med på å gjøre oppdragene på best mulig måte:

steg - for - steg

1. steg

2. steg

3. steg

Det første seget er at du som kunde sender oss en forespørsel. Deretter vil en av våre ansatte ta kontakt med deg. 

Da finner vi ut hvordan kunder du ønsker å tiltrekke deg, design og funksjonalitet gjennom en sjekkliste. Domene, fargevalg og logo blir avgjort diskutert her

Til slutt blir man enige om andre produkter som SEO, Digital Markedsføring og vedlikehold av siden. 

No Man Design starter jobben med å lage nettsiden. Om dette er fra scratch eller ikke kommer an på hva kunden allerede har (typ. logo, domene, osv.)

Underveis vil det være jevnlig kontakt mellom partene for å sikre best mulig sluttprodukt. Hvor mye kontakt som er nødvendig avhenger av størrelsen på prosjektet, samt hvor mye kunden vil være involvert. Noen kunder ønsker å være mye involvert, mens andre bare vil ha sluttproduktet. 

Når sluttproduktet nærmer seg ferdig vil kunde få mulighet til å gå gjennom nettsiden for godkjenning. 

Når kunden har gitt godkjenning vil avtalt tidspunkt for lansering bli gitt. Og nettsiden lanseres.

Hello world! og gratulere, din nye nettside er oppe og går. Etter avtale vedlikeholder vi nettsiden slik at du som kunde kan konsentrere deg om andre ting.