Produkter

Hvilke produkter og tjenester leverer vi

Vi i No Man Design tilbyr å lage ny nettside, SMO (søkemotor optimalisering, slik at din bedrift blir oppdaget av Google, Safari, Edge, Firefox osv.) og Digital Markedsføring. Månedlige rapporter om statistikk og analyser av trafikk, mønster og adferd på nettsiden. Vi følger opp nettsiden og vedlikeholder den slik at kundene kan konsentrere seg om andre ting. 

ny nettside produkter new website search engine optimization
Ny nettside

Har du ikke nettside eller trenger du en ny og fresh side? Da kan vi hjelpe deg med det. En nettside er ofte det første en kunde ser fra din bedrift. Vi hjelper deg med en brukervennlig og responsiv nettside tilpasset PC, nettbrett og mobil.

Search-engine-optimization-produkter ny nettside
SMO / SEO

Å bli oppdaget på internett er avgjørende. Å ha gode produkter og tjenester hjelper ikke hvis kunder ikke kan finne dem. Med god SEO (Søkemotor optimalisering) vil din bedrift bli oppdaget av søkemotorer (Google, Safari, Edge osv.).

Ny nettside med smo og digital markedsføring i norge
Digital Markedsføring

Hvis kundene våre ønsker å gjennomføre en kampanje i digitale medier (Google, Facebook, LinkedIn osv.) er vi der for deg. Dette er betalte kampanjer som rettes mot din kundegruppe basert på kjønn, alder, bosted, utdanning osv.

vedlikehold av nettside og website maintenance
Vedlikehold

Alle nettsider trenger mer eller mindre vedlikehold. Det kan være alt fra back-end til front-end. Altså at programvare og databaser må oppdateres til endringer av e-poster, telefonnummer og ansatte i din bedrift.

Uforpliktende prat

Om du ønsker å vite mer om hva vi kan tilby, hvordan prosessen er, det økonomiske eller bare vil prate, så er det bare å ta kontakt. Terskelen for å kontakte oss er ikke-eksisterende.  

Dette får du

Hvordan siden skal se ut er helt opp til deg som kunde. Vi vil selvfølgelig komme med innspill der det er nødvendig. Eller vi kan sette alt opp for deg. Dette bestemmer du som kunde.